New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș: Accident rutier sever cu intervenție de urgență a salvatorilor

Argeș: Accident rutier sever cu intervenție de urgență a salvatorilor

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un accident rutier grav a avut loc în comuna Moșoaia, județul Argeș, provocând mobilizarea imediată a serviciilor de urgență.

Incidentul a implicat două autoturisme și a avut loc într-o zonă cunoscută pentru traficul său intens.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

ISU Argeș a transmis că la fața locului intervin echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu. Eforturile de salvare sunt susținute de o autospecială de intervenție, completată de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Echipajul medical prezent la locul accidentului monitorizează cu atenție starea a două persoane implicate.

Argeș: Accident rutier sever cu intervenție de urgență a salvatorilor

În acest moment, nu sunt disponibile informații suplimentare despre starea lor de sănătate sau despre gravitatea rănilor suferite.

Pompierii, pe lângă asistența medicală, asigură măsuri de prevenire și siguranță la incendiu (PSI), pentru a evita orice risc suplimentar care ar putea agrava situația. Aceste măsuri sunt standard în astfel de cazuri și sunt esențiale pentru siguranța tuturor celor implicați, inclusiv a salvatorilor.

Incidentul a avut un impact semnificativ asupra traficului din zonă, iar autoritățile recomandă evitarea acestei zone până la finalizarea intervenției și normalizarea situației.

În prezent, cauzele exacte ale accidentului sunt în curs de investigare, iar detalii suplimentare vor fi furnizate pe măsură ce vor deveni disponibile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3