930 x122 grota rece

ambulanta smurd

Argeș: Accident! Un pieton a fost lovit de o mașină

Update, ora 16:08, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș. Apel halucinant la 112. ,,I-a intrat un urs în apartament!”

„Accidentul s-a produs în curtea unui agent economic. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, în timp ce se afla în curtea unui agent economic din Mărăcineni, un tânăr de 29 de ani, din Pitești, s-ar fi urcat la volanul unui autoturism în care se afla în calitate de pasager, iar în timpul manevrării acestuia, a intrat în coliziune cu autovehiculul din fața sa, lovind cu autoturismul și pe un bărbat de 55 de ani, din București, care se afla în proximitatea celui de-al doilea vehicul.

În urma evenimentului, bărbatul de 55 de ani, din București, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală.

Citiți și: Pitești. Puști de 17 ani, rupt de beat, părea mort pe stradă! Apeluri disperate la 112!

Bărbatul de 29 de ani , care nu este posesor de permis de conducere, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Update, ora 14.21

ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului, paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o victimă conștientă, persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 55 de ani, care a suferit un traumatism la nivelul membrului superior stâng și acuza dureri lombare.

Știrea inițială, ora 14.10

În urmă cu scurt timp, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Pitești a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier produs pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, județul Argeș.

Din primele informații, este posibil să existe o victimă, pieton.

Știre în curs de actualizare.

Foto: descriptiv.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90