930×122 CAPRA 5

actiune

Argeș. Acțiune surprinzătoare a polițiștilor de la Rutieră!

În această dimineață, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Argeș au desfășurat o acțiune de amploare pe raza orașului Costești.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Acțiunea a fost una preventivă, având ca scop combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, în principal a celor care au loc pe fondul vitezei și a altor preocupări.

 

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Astfel, mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta.

 

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii argeșeni au împărțit pliante și i-au încurajat pe conducătorii auto să respecte regulile de circulație.

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Iulian Mihaltu spune:

    Bravo,bravo ,bravo !
    Respect!

  • Hamangiu spune:

    Nu stie romii sa ceteasca, mâncați as ,da ne hajutuare da ne bastoane ,dapto bulando….

  • Navetistul spune:

    Bravo! Politistii ar trebui sa le înmaneze”pliante primarului orasului Costesti sa se ocupe de centura orasului ca arata de parca au trecut rusii pe acolo !!Nesemnalizata,nemarcata si plina de denivelarii parca ar fi atat de lunga de necesita o mare investitie cat o autostrada!?Mi ar fi si rusine dupa atatia ani sa nu fie o centura moderna!De ce la Oradea se poate si aici nu?I o fi dat V Orban bani?Dati le amenzii d lor politisti si celor din Primarie nu numai la soferii?Sau va e frica ?

  • dorin borca spune:

    cum dracu soferi este drogati …in romania nu este droguri si arme …minciuna horilor legi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3