930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Argeș: Aflați la furat de lemne, le-a luat foc mașina cu care le transportau!

Aflați la furat de lemne din pădure, le-a luat foc mașina cu care le transportau. Protagoniștii furtului sunt doi minori și un tânăr de 22 de ani.

Citiți și: Argeș. Doi bărbați au ajuns pe mâna Poliției după ce au tăiat și furat 4 copaci

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 09 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, și au reținut un bărbat de 22 de ani, din Bogați.

Citiți și: Video – Gașcă de tineri, prinsă la furat în magazine!

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 08 noiembrie a.c., bărbatul, împreună cu doi minori, ar fi tăiat fără drept și sustras un arbore de esență carpen, din pădurea aparținând Ocolului Silvic Topoloveni, arbore ce ar fost tăiat în segmente mai mici și încărcat într-un autoturism, iar în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a izbucnit un incendiu ce a cuprins, atât autoturismul în cauză, cât și mai multe hectare de litieră de pădure.

În ziua de 09 noiembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90