New Profesional Consult 930 x 122

dispăruți

Argeș. Alarmă generală! Ce s-a întâmplat cu frații dispăruți

Update 2: Argeș. Alarmă generală! Ce s-a întâmplat cu frații dispăruți

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„Pentru identificarea minorilor, au fost mobilizate forțe impresionante și au fost transmise mesaje RoAlert.

Polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat activități de căutare, inclusiv în zona barajului Golești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

 

Pentru căutarea copiilor s-au folosit drone, câinele de urmă, camera cu termoviziune și a fost solicitat și un elicopter să survoleze zona.

 

Din fericire, în urma informațiilor oferite de cetățeni, cei doi au fost găsiți, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Bradu.

 

Pentru evaluarea stării minorilor, a fost solicitat un echipaj medical și au fost sesizați reprezentanții D.G.A.S.P. C. și un psiholog”, transmite Poliția Argeș.

Mulțumim tuturor celor implicați, pentru efortul depus și pentru informațiile furnizate!

Update 1: „În urma solicitării de a efectua căutări în cazul a doi minori dispăruți în zona Golești, pompierii argeșeni intervin pentru a-i căuta pe lacul de acumulare Golești cu două bărci de salvare de la Detașamentele de Pompieri Mioveni și Bradu”, transmite ISU Argeș.

Știrea inițială: Argeș. Doi frați, David și Radu, sunt de negăsit!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la dispariția a doi minori, frați, CIOINEAG DAVID IOAN, de 14 ani, respectiv CIOINEAG RADU CONSTANTIN, de 12 ani, care au fost lăsați în zona Golești, să supravegheze animalele, pe un câmp, și nu mai sunt de găsit.

CIOINEAG DAVID IOAN
Semnalmente: 1,40 m înălțime, greutate 42 de kg, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

Vestimentația: pantaloni scurți negri, tricou verde și papuci din plastic negru cu albastru;

CIOINEAG RADU CONSTANTIN
Semnalmente: 1,00 m înălțime, greutate 30-40 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, tuns scurt, aluniță neagră pe brațul stâng;

Vestimentația: pantaloni scurți roșii, tricou negru cu portocaliu și papuci din plastic negru cu galben.

Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.

Foto principal: Arhivă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Edy spune:

    In responsabilitatea cui erau copii respectivi și cine plătește pentru toată această desfășurare de forțe l? De ce ISU Argeș folosește în mod abuziv sistemul RoAlert pentru a anunța copii rătăciți și furtuni după ce acestea se încheie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90