930×122 CAPRA 5

barbu cristina elena

Argeș. Alertă generală în tot județul!

Argeș. Alertă generală în tot județul!

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați ieri cu privire la faptul că o femeie de 39 de ani, din Curtea de Argeș, BARBU CRISTINA ELENA, a plecat de la domiciliul său, la data de 25 august a.c., și nu a mai revenit.

 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Semnalmente: constituție robustă, înălțime aproximativ 1.60 m, greutate 90 kg, față prelungă, nas proeminent, ochi căprui, păr negru tuns scurt.

Vestimentație: tricou galben cu portocaliu, pantaloni de trening de culoare bleumarin, iar în picioare purta papuci de culoare bleumarin.

Persoanele care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3