SMART KIDS 930X122

amenda

Argeș: Amendă de 20.000 de lei pentru patronul unui magazin sătesc

Patronul unui magazin sătesc din comuna argeșeană Râca a primit o amendă record după ce în urma unor verificări polițiștii au descoperit faptul că o sumă provenită din încasări nu poate fi justificată.

Citiți și: Tupeu fără limită! Făcea drifturi în Pitești

Sancțiunea aplicată a fost în valoare de 20.000 de lei.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Argeș: Șofer de microbuz, amendat. Lua banii pasagerilor, dar nu le dădea bilete

„În ziua de 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și verificarea legalității activităților de comerț pe raza localității Râca.

În cadrul activităților, la unul dintre agenții comerciali verificați, s-a constatat că nu justifica suma de 1.810 lei, provenită din încasări, fapt pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, conform OUG 28 din 1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, totodată fiind aplicată măsura complementară de confiscare a sumei în cauză.”

Foto principal: descriptiv

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

6 comentarii

 • Ana spune:

  L-au prins pe marele evazionist, trebuiau să-l bage la pușcărie pe viață. În piața mare la țigări, pe la cluburile știute la droguri, să nu vă duceți că ăia nu sunt de capul lor.

 • Un cetatean spune:

  Mda, se leaga de un biet individ de la tara care castiga din vanzare pe caiet (adica vinde pe datorie saracilor), dar cand vine vorba de amendat benzinarii speculatori, nema!

 • GoguLungu spune:

  Bravo, bă!! Pe ei, pe mama lor!! Ăsta de la magazinul sătesc a nenorocit țara, parlamentarii care au o sumă forfetara lunară pentru care nu trebuie să aducă nimic sunt corecți. Ia vedeți că la Carrefour un preț e la raft și altul plătești la casă. Aici nu mergeți!

 • Ionalisa spune:

  Dar la Recea- Deagu de sus – Popasul lui Măgărel de ce nu e verificat niciodată. Un procuror de la Costești si un comisar șef de la Costești se opun?

 • Gogu spune:

  În sfârșit, după 32 de ani s a rezolvat cea mai gravă problemă din România *evaziunea fiscală *.Pe cand si mici evazionisti?se vede ca ati inceput cu mari evazionisti !!!!!! Cat va mai suporta pământul?

 • Cornel spune:

  Prestația unor „organe” cu nimic mai bune decât organul. Amândouă au doar capete, nu și creier.
  „Ce tari suntem noi”, când e vorba de un biet comerciant. Amărâților!

SMART KIDS 570×90