Donaris 930 x 122

amenda

Argeș: Amendă de 20.000 de lei pentru patronul unui magazin sătesc

Patronul unui magazin sătesc din comuna argeșeană Râca a primit o amendă record după ce în urma unor verificări polițiștii au descoperit faptul că o sumă provenită din încasări nu poate fi justificată.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Sancțiunea aplicată a fost în valoare de 20.000 de lei.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

„În ziua de 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și verificarea legalității activităților de comerț pe raza localității Râca.

În cadrul activităților, la unul dintre agenții comerciali verificați, s-a constatat că nu justifica suma de 1.810 lei, provenită din încasări, fapt pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, conform OUG 28 din 1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, totodată fiind aplicată măsura complementară de confiscare a sumei în cauză.”

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Ana spune:

    L-au prins pe marele evazionist, trebuiau să-l bage la pușcărie pe viață. În piața mare la țigări, pe la cluburile știute la droguri, să nu vă duceți că ăia nu sunt de capul lor.

  • Un cetatean spune:

    Mda, se leaga de un biet individ de la tara care castiga din vanzare pe caiet (adica vinde pe datorie saracilor), dar cand vine vorba de amendat benzinarii speculatori, nema!

  • GoguLungu spune:

    Bravo, bă!! Pe ei, pe mama lor!! Ăsta de la magazinul sătesc a nenorocit țara, parlamentarii care au o sumă forfetara lunară pentru care nu trebuie să aducă nimic sunt corecți. Ia vedeți că la Carrefour un preț e la raft și altul plătești la casă. Aici nu mergeți!

  • Ionalisa spune:

    Dar la Recea- Deagu de sus – Popasul lui Măgărel de ce nu e verificat niciodată. Un procuror de la Costești si un comisar șef de la Costești se opun?

  • Gogu spune:

    În sfârșit, după 32 de ani s a rezolvat cea mai gravă problemă din România *evaziunea fiscală *.Pe cand si mici evazionisti?se vede ca ati inceput cu mari evazionisti !!!!!! Cat va mai suporta pământul?

  • Cornel spune:

    Prestația unor „organe” cu nimic mai bune decât organul. Amândouă au doar capete, nu și creier.
    „Ce tari suntem noi”, când e vorba de un biet comerciant. Amărâților!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3