930 x122 grota rece

amenda

Argeș. Amendat cu 2.000 de lei pentru un metru cub de lemne

Argeș. Amendat cu 2.000 de lei pentru un metru cub de lemne

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Ieri, în jurul orei 05:30, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Domnești, care acționau pe raza de competență pentru prevenirea si combaterea ilegalităților în domeniul forestier, au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mușătești.

Argeșeanul  transporta material lemnos cu o căruță, pe DC 218 de pe raza aceleiași localități, fără a deține documente legale de provenineță sau transport.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Argeș. Amendat cu 2.000 de lei pentru un metru cub de lemne

„Cu ajutorul unui specialist silvic s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de un metru cub de material lemnos, de esență fag.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Materialul lemnnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Mușătești„, a informat astăzi Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv/suceavanews

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90