New Profesional Consult 930 x 122

antifraudă

ARGEȘ: ANTIFRAUDĂ ÎN HIPERMARKETURI

Argeș: Antifraudă în hipermarketuri. Inspectorii de la Direcția Antifraudă Fiscală vor demara în această lună ample controale la comercianţii din judeţul Argeș, dată fiind apropierea sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: A nins în Argeș!

Acţiunea se va derula până pe 7 ianuarie 2018 şi va viza hipermarketuri, supermarketuri, alte magazine, piețe agroalimentare și târguri.

Vor fi verificate mărfurile provenite din achiziţii intracomunitare, dar şi importate din afara Uniunii Europene, precum şi documentele doveditoare şi de comercializare.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Hipermarketurile, în general marile centre comerciale din Argeș vor fi atent monitorizate în următoarele săptămâni, dat fiind volumul mare de mărfuri care va fi tranzacţionat prin acestea în perioada sărbătorilor de iarnă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90