EcoMoto 930×122

apa canal

Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Citiți și: Anunț important de la societatea Apă Canal!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță întreruperea apei potabile în data de 12 aprilie 2024, între orele 8 – 16, în comuna Teiu.

Vor fi efectuate lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare apă potabilă din satul Leşile, comuna Teiu.

Citiți și: Piteșteni, faceți-vă rezerve! Rămâneți fără apă

Astfel, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în intervalul orar menționat.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din satul Leşile.

,,Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, transmit reprezentanții Apă Canal.

Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți apela la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90