New Profesional Consult 930 x 122

incendiu apartament

Argeș: Apartament cuprins de flăcări!

Update, ora 17;50:  „Au ars elemente de mobilier, materiale textile și aparate electrice și electrocasnice dintr-o bucătărie.

Citiți și: Pitești. Imagini dramatice. Un suflet salvat din incendiu de pompieri!

Victima a fost o femeie în vârstă de 64 de ani, extrasă semiconștientă și transportată la spital în stare de conștiență.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este focul deschis în spații închise”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. .

Citiți și: Oficial! Cum s-a produs incendiul din blocul cu Pizzeria Luca. Persoane evacuate de urgență

Update, ora 15:29: ISU Argeș transmite – „Din apartament a fost evacuată o persoană, la prima evaluare nu prezintă arsuri și i se acordă primul ajutor de către paramedicii SMURD.

Casa scării și apartamentul sunt inundate cu fum, iar în aceste momente se lucrează pentru evacuarea fumului și stingerea incendiului.

Nu sunt alte victime până în acest moment.”

Știrea inițială, ora 15:19

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la un apartament din municipiul Curtea de Argeș.

Imobilul este situat pe strada Cauza Vodă.

La fața locului pompierii cu două autospecialele pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3