EcoMoto 930×122

incendiu apartament

Pitești: Apartament cuprins de flăcări pe Exercițiu, din cauza unei lumânări

Update, ora 11.40, ISU Argeș transmite: „Au fost evacuate 9 persoane și două animale. Din păcate unul dintre animăluțele evacuate a decedat. A fost vorba despre o pisică care era în apartamentul în care s-a produs incendiul.

Citiți și: Pitești. Imagini dramatice. Un suflet salvat din incendiu de pompieri!

Pentru a crea vizibilitate de lucru, pompierii au folosit echipamentele din dotarea procedând la desfumarea casei scării blocului. Flăcările s-au manifestat într-o cameră a apartamentului la materialele textile și elemente de mobilier.

Proprietara a suferit un atac de panică și ulterior monitorizării nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.

Citiți și: Oficial! Cum s-a produs incendiul din blocul cu Pizzeria Luca. Persoane evacuate de urgență

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată).”

Update, ora 09:46  – Pitești. Flăcări enorme pe Exercițiu! Oameni în pericol!

Incendiul este unul violent, cu degajări mari de fum. Mai mulți oameni au ieșit în stradă.

Primele imagini de la fața locului.

 

 

Știrea inițială, ora 09:17 – Incendiu în Pitești! Arde un apartament!

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit pe raza municipiului Pitești.

Potrivit primelor informații, flăcările au izbucnit la un apartament situat la etajul 2 al blocului A6, din cartierul Exercițiu, strada Eftimie Murgu.

Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90