Donaris 930 x 122

condamnări

Argeş: Au ajuns la puşcărie pentru infracţiuni la regimul rutier

Au ajuns la puşcărie pentru infracţiuni la regimul rutier. Doi argeşeni au fost preluaţi în cursul zilei de ieri de poliţişti şi aduşi la penitenciar în baza unor mandate de executare a pedepsei cu închisoare.

Citiți și: Meseria care te lasă „mască”! Nici prin gând nu-ți trece unde lucrează Mălina

La Penitenciarul Mioveni vor petrece o perioadă importantă din viaţa lor un bărbat de 44 de ani, din Lunca Corbului, care a primit o condamnare cu executare de 2 ani şi 11 luni, dar şi un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Răteşti, care are de executat o perioadă de 9 luni de închisoare.

IPJ Argeş are precizări cu privire la aceste două cazuri

„În ziua de 04 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Topoloveni, privind pe un bărbat de 26 de ani, din Rătești, condamnat la 9 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost încarcerat.

Citiți și: Penitenciarul Colibași, blocat complet! Efectele au fost dezastruoase!

În ziua de 04 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Costești, privind pe un bărbat de 44 de ani, din Lunca Corbului, condamnat la doi ani și 11 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.
Bărbatul a fost încarcerat”, a transmis IPJ Argeş într-un comunicat.

Depistaţi de poliţişti

Alte persoane au fost depistate de poliţişti conducând pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat. S-au întocmit dosare penale pentru un tânăr de 19 ani, din Bascov, dar şi pentru un bărbat de 42 de ani, din Bucureşti. Primul a fost prins la Budeasa, iar cel din urmă a fost depistat la volanul unui vehicul pe DN 7, pe raza localităţii Drăganu.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3