930 pe 122 COSTACHE

greva

Ce se întâmplă la Penitenciarul Mioveni. Este o formă subtilă

Ce se întâmplă la Penitenciarul Mioveni. Este o formă subtilă

Citiți și: Pitești. Grevă! Angajații, în stradă

Polițiștii din cadrul Penitenciarului Mioveni au declarat grevă!

Începând din această dimineață, polițiștii de penitenciare au decis să protesteze subtil, purtând o banderolă albă, similar cu varianta grevei japozene.

Citiți și: Pitești. Grevă! Angajații au ieșit în stradă

Aceștia au nemulțumiri legate de pensiile militare:

În contextul anunțului privind măsurile de austeritate ce urmează să fie adoptate, astăzi, pe data de 08.08.2023, începând cu ora 07:30, polițiștii de penitenciare din cadrul Penitenciarului Mioveni au decis să facă cunoscută o formă de protest subtilă, purtând o banderolă albă, adoptând astfel o variantă a grevei japoneze.

Reprezentanții sindicali din Penitenciarul Mioveni împărtășesc convingerea că pensiile militare ar trebui tratate cu o măsură de recunoaștere din partea legiuitorului.

Ce se întâmplă la Penitenciarul Mioveni. Este o formă subtilă

Măsură ce ar trebui să reflecte principiul fundamental al nediscriminării și să ofere o abordare comprehensivă a implicațiilor asupra vieții private. 

Totodată, se dorește o reevaluare în cadrul căreia cariera polițistului de penitenciar să capete claritate și previzibilitate.

Procesul de reformare a sistemului de salarizare în sfera bugetară trebuie să garanteze menținerea nivelului actual al salariilor, asigurând astfel stabilitatea financiară a personalului.„, se arată în comunicat.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90