930×122 CAPRA 5

Mălina badea

Meseria care te lasă „mască”! Nici prin gând nu-ți trece unde lucrează Mălina

Meseria care te lasă „mască”! Nici prin gând nu-ți trece unde lucrează Mălina Badea

Citiți și: Cioacă, liber! Primele cuvinte ale acestuia au fost …

Penitenciarul din Mioveni a emis o informare de ultim moment. Instituția aduce în prim-plan realizările remarcabile ale unei angajate de excepție, Mălina Badea.

Contrar percepției comune că munca operativă în penitenciare este dominată exclusiv de bărbați, Mălina Badea a spulberat acest stereotip.

Citiți și: E revoltă la Penitenciarul din Mioveni! ,,Fierbere” mare

Aceasta a demonstrat profesionalism și dedicare într-un mediu provocator.

Debutând în cariera de polițistă de penitenciare la Centrul Educativ Buziaș, Mălina Badea a continuat să-și desfășoare activitatea la Penitenciarul Mioveni.

Ea a lucrat inițial ca supraveghetor pe secția de deținere (femei).

În timp, datorită pregătirii profesionale continue și a abilităților sale, a fost responsabilizată cu organizarea vizitelor aparținătorilor, gestionând mii de apeluri și situații dificile cu răbdare și tact.

Mălina a fost vocea penitenciarului în relațiile cu vizitatorii persoanelor private de libertate. Tonul său blând și cald contribuind la detensionarea multor situații.

Ideile sale inovatoare au adus numeroase schimbări pozitive în sector, mereu cu focus pe nevoile și cerințele specifice ale acestuia.

În căutarea unor noi provocări, Mălina Badea a optat recent pentru o poziție în Aparatul Central, gestionând documentele care trec prin Direcția Economico-Administrativă.

Impactul său pozitiv a rămas o amintire vie la Penitenciarul Mioveni, unde este apreciată pentru profesionalismul, inovația și colegialitatea sa.

Penitenciarul Mioveni își exprimă admirația și respectul pentru Mălina Badea, declarând că îi așteaptă întoarcerea în unitate și îi sunt alături în parcursul său profesional.

Mesajul transmis este un semn de recunoștință pentru contribuția ei valoroasă la buna funcționare a penitenciarului și la îmbunătățirea condițiilor pentru deținuți și personal, transmite Penitenciarul Mioveni, în urmă cu puțin timp.

Meseria care te lasă „mască”! Nici prin gând nu-ți trece unde lucrează Mălina

Sursă foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90