Donaris 930 x 122

bani publici

Argeș. Bar, restaurant și vilă, cumpărate din bani publici prin hotărâre de Consiliu Local

În comuna argeșeană Călinești au fost achiziționate, din bani publici, un bar, un restaurant și o vilă. Informația este furnizată de prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Citiți și: Argeș. Modalitate nouă pentru programarea la Pașapoarte!

Iată ce transmite Prefectura Argeș.

„Instituția Prefectului Argeș a atacat în instanță Hotărârea de Consiliu Local prin care Consiliul Local Călinești făcea mai multe demersuri legate de o societate comercială din subordine.

Citiți și: Argeș: Gorghiu vânează oameni din alte partide, dar dă cu șutul vechilor membri PNL

Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș: <<Este vorba despre societatea înființată ca să se ocupe de barul, de restaurantul și de vila ce au fost achiziționate din bani publici, tot printr-o hotărâre de Consiliul Local. Primarul a ignorat faptul că și această decizie este  discutată în instanță la acest moment. Și că, într-o astfel de situație, până la soluționarea cauzei, actul atacat este suspendat de drept.

 Nelegal, a cerut, și a și obținut, majorarea capitalul social al societății cu numerar, 140.200 de mii de lei și în natură, cu un imobil cu o suprafață de peste 300 mp. A aprobat un stat de funcții și salarii și a desemnat și om care să se ocupe de toate astea.

Am transmis contestația către Tribunalul Argeș și așteptăm termen. Am solicitat anularea Hotărârii ca nelegală>>”. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Silviu spune:

    Doamne ferește ! Au înnebunit de tot…
    Se pare că a devenit o proctită tot mai des întâlnită la anumite primării de a se transforma din unități administrative în beneficiul contribuabilului, in agenții obiliare, cârciumi și alte astfel de unități cu profitabilitate economică pentru edili… DNA să-și facă treba mai serios… Este deja prea mult !!!

  • Aurelia spune:

    DNA sa și facă traba mai serios fără tenta politica.O bătrânică e amendata dacă își vinde un ou la strada dar pe acești rechini nu I vede nimeni?? Pina când oamenii simpli sunt călcați în picioare de astfel de nesimțiți aroganți…..

570 X 90 CUMPANA 3