NOR CURIER 930X122

încarcerat

Argeș. Bărbat arestat după ce a dat o spargere de 100.000 de euro

Polițiștii argeșeni, în colaborare cu cei din Ilfov, au pus ieri în executare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Topolveni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Mandatul era emis pe numele unui  bărbat de 42 de ani, cu antecedente penale, cu ultimul domiciliu în municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Individul era urmărit la nivel național, din 28 octombrie 2021, pe numele acestuia fiind emis de către Judecătoria Topoloveni un mandat de arestare preventivă în lipsă, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă săvârșită în noaptea de 18 spre 19 octombrie 2021, pe raza localității Căteasca, având un prejudiciu estimat la aproximativ 100.000 de euro.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Pe parcursul cercetărilor, cu ocazia efectuării de către polițiștii argeșeni a unei percheziții domiciliare pe raza municipiului Curtea de Argeș, dar și cu ocazia depistării de către polițiștii ilfoveni, au fost descoperite mai multe acte de identitate falsificate, în cauză fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Bărbatul a fost încarcerat, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, transmite Poliția Argeș.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul ar fi intrat în casa unei familii din Căteasca, de unde a furat bani și bijuterii de 100.000 de euro. (Foto: arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90