Donaris 930 x 122

barbat disparut

Argeș: Bărbat de 45 de ani căutat de Poliție! A dispărut fără urmă

Update, ora 10:35, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul a revenit la domiciliu. Din primele verificări rezultă că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Știrea inițială, ora 08:15

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 45 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din comuna Merișani, în ziua de 17 iunie.

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

În seara zilei de 17 iunie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că GULIE ION MĂDĂLIN, de 45 de ani, a plecat voluntar în jurul prânzului, de pe raza comunei Merișani, fără a mai reveni la domiciliu.

Cel în cauză ar fi plecat spre municipiul Curtea de Argeș. Acesta suferă de afecțiuni medicale.

Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălțime, 70-75 kg, constituție atletică, păr grizonat cu calviție, ochi căprui.

Vestimentație: șapcă neagră, tricou negru, pantalon top blue-jeans de culoare albastru sau negru, poartă încălțăminte sport top adidas.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90