930 x122 grota rece

alcool

Argeș. Bărbat încătușat! Ce i-au găsit polițiștii în mașină!

Argeș. Bărbat încătușat! Ce i-au găsit polițiștii în mașină!

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

În ziua de 13 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 63 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, în interiorul căruia se găseau mai mulți recipienți cu lichid incolor cu miros specific de alcool, precum și mai multe pachete de țigări ce nu aveau aplicat timbru specific, bunuri a căror provenență nu a putut fi justificată.

La fața locului s-au deplasat polițistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, care au preluat cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă cu țigări nefiscalizate (conform art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006- Codul Vamal) și deţinere de produselor accizabile în afara antrepozitului fiscal (conform art. 452, alin.1, lit. h din Legea 227/2015 – Codul Fiscal), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Clipe teribile, noaptea, pe o stradă din Pitești

Argeș. Bărbat încătușat! Ce i-au găsit polițiștii în mașină!

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul în cauză transporta cantitatea de 300 de litri lichid incolor cu miros specific de alcool, precum și 490 de pachete de țigări nefiscalizate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3