930X122 MAIA

încarcerat

ARGEȘ: BĂRBAT SĂLTAT DE ”MASCAȚI” ȘI ÎNCARCERAT

Argeș: Bărbat săltat de ”mascați” și încarcerat. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş – Compartimentul Urmăriți, împreună cu poliţiştii din comuna Schitu Golești şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş (”mascații”), au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele lui Miron Costache, un bărbat de 43 de ani, originar din localitatea Aștileu – județul Bihor, dar care locuiește în comuna argeșeană Poienarii de Muscel.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Mandatul a fost emis de Judecătoria Câmpulung Muscel, bărbatul fiind condamnat la 4 ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă, potrivit Poliției Argeș. Bărbatul a fost încarcerat.

Individul a fost acuzat de vătămare corporală gravă după ce în primăvara anului 2017 l-ar fi lovit în cap, cu o crosă metalică de golf, pe fostul concubin al femeii cu care începuse o relație. Victima, Kacenco Nicolae, a suferit leziuni grave, fiind internat, pe rând, la Spitalul Municipal Câmpulung, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești și, în cele din urmă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ”Doctor Carol Davila” din București.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Pe fond, Judecătoria Câmpulung îl condamnase pe Miron Costache la 2 ani și 6 luni de închisoare. Victima a făcut, însă, apel, iar Curtea de Apel Pitești l-a condamnat pe agresor la 4 ani de închisoare: ”Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Miron C. Costache, de la 2 ani şi 6 luni închisoare la 4 ani de închisoare”.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90