EcoMoto 930×122

tentativă de sinucidere

Argeș: Bărbat salvat de jandarmi, după ce a anunțat prin SMS că se sinucide

Un mesaj text primit de la un prieten, care spunea că se află pe baraj și urmează să se sinucidă, l-a facut pe un bărbat să sune la 112 și să ceară ajutorul polițiștilor.

Citiți și: O copilă a sărit de la etajul 4!

Întrucât nu știau pe care baraj din zona Curtea de Argeș se află persoana, polițiștii Secției Rurale Albeștii de Argeș au cerut sprijinul jandarmilor aflați în postul de pază de la barajul Vidraru.

Aceștia au găsit pe coronamentul barajului un bărbat de aproximativ 40 de ani, care amenința că se sinucide.

Citiți și: Argeş: Un pacient Covid dependent de oxigen s-a aruncat de la etaj din spital

„Colegul nostru, plutonier major Mălăncioiu Cristian a vorbit cu bărbatul și, până la sosirea colegilor de la poliție, a reușit să îl facă să renunțe la gestul său.

Ulterior, bărbatul a fost preluat de echipajul de poliție și condus la Spitalul Curtea de Argeș în vederea efectuării de investigații medicale. Acesta și-a motivat gestul pe fondul unor neînțelegeri cu soția”, a transmis Jandarmeria Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Dirinea Mariana spune:

    Sunt orgolioasa de jandarmul eroic 😘😘😘 bravo lui, cu stima

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3