930 x122 grota rece

deţinut

Video – Piteşti: Precizări oficiale despre cazul deţinutului care şi-a tăiat gâtul

Aşa cum v-am informat, în această dimineaţă un deţinut de la Spitalul Penitenciar Mioveni a încercat să-şi pună capăt zilelor, tăindu-şi gâtul (Detalii despre acest subiect – AICI). Între timp, am aflat că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea probleme psihice pentru care primea tratament şi suport de specialitate.

Citiți și: O copilă a sărit de la etajul 4!

MEDIC SJU PITEŞTI, DESPRE STAREA BĂRBATULUI

 

 

Citiți și: O argeșeancă ofițer de penitenciar, îndrăgostită lulea de interlopul pe care îl păzea!

Precizări oficiale privind situaţia acestuia şi incidentul de azi.

Inspectorul de poliţie penitenciară Pătrulescu Andreea, purtător de cuvânt în cadrul Penitenciarului – Spital Mioveni a transmis un comunicat referitor la incidentul care a avut loc în această dimineaţă.

„Miercuri, 19.01.2022, în jurul orelor 10:10, o persoană privată de libertate, în vârstă de 35 de ani, arestat preventiv în curs de urmărire penală, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, fără a-şi motiva gestul, s-a automutilat, provocându-şi o plagă la nivelul gâtului.

Personalul medical al Spitalului – Penitenciar Mioveni a intervenit pentru acordarea primului ajutor, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112. Deţinutul a fost transportat la UPU – Spitalul Judeţean Argeş pentru îngrijiri de specialitate, acesta revenind în unitate în jurul orelor 12:00.

Precizăm faptul că persoana privată de libertate se află în evidenţa cabinetului medical cu o serie de afecţiuni psihice pentru care se administra tratament, având un antecedent de automutilare în data de 16.01.2022. Menţionăm că cele două automutilări nu i-au pus viaţa în pericol.

Deţinutul se afla într-o cameră de deţinere cu alţi doi deţinuţi, iar de la data internării, respectiv, 14.01.2022, a fost monitorizat şi supravegheat cu atenţie sporită de către personal operativ, fiind consiliat psihologic zilnic.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90