SMART KIDS 930X122

salvat de politistii locali

Salvat de poliţiştii locali. Un piteştean a stat întins pe calea ferată două ore, aşteptând trenul

Un piteştean a stat întins pe calea ferată două ore, aşteptând trenul. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 10, pe strada Găvenii. Norocul bărbatului a fost că prin zonă a trecut un echipaj al Poliţiei Locale care a intervenit şi l-a salvat. La trei minute după intervenţie, garnitura a trecut în viteză, logic, mecanicul neavând la cunoştinţă despre faptele petrecute.

Citiți și: O copilă a sărit de la etajul 4!

 

Citiți și: Argeş: Un pacient Covid dependent de oxigen s-a aruncat de la etaj din spital

 

„În jurul orei 10.00, un echipaj al Poliţiei Locale Pitești – Activități Comerciale, a depistat pe strada Găvenii un individ ce stătea întins pe calea ferată.

Acesta a fost îndepărtat din zona de pericol și la aproximativ 3 minute a trecut trenul.

Din informațiile avute, N. P., în vârstă de 54 de ani, era întins pe calea ferată de aproximativ 2 ore. A fost preluat de un echipaj de la Ambulanţa Argeș și condus la Spitalul de Psihiatrie pentru investigații”, a transmis Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3