930 x122 grota rece

barbat disparut

Argeș: Bărbatul căutat de zile întregi de Poliție a fost găsit mort!

Update, 13 iunie, ora 10:57

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort.

IPJ Argeș transmite: „În cursul zilei de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Călinești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al numitului Greceanu Nicolae, de 51 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Călinești, în cursul zilei de 04 iunie a.c. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, 7 iunie, ora 13:21 – Argeș: Bărbat dispărut de 3 zile. Poliția îl caută!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 51 de ani, care a plecat de pe raza localității Călinești, în ziua de 04 iunie 2022.

În ziua de 06 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au fost sesizați cu privire la faptul că GRECEANU NICOLAE, de 51 de ani, a plecat voluntar în ziua de 04 iunie a.c., jurul orei 16:00, de pe raza comunei Călinești, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi negri;

Vestimentație: pantaloni de culoare maro, pulover de lână, negru, încălțări sport, alb-negru.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90