930×122 CAPRA 5

Arges

Argeș. Bărbatul luat de viitură, găsit mort!

Update 2: Argeș. Bărbatul luat de viitură, găsit mort! „La data de 05 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în apa barajului Zigoneni, plutește trupul unei persoane.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, pentru extragerea trupului din apă.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată este un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeș, a cărui dispariție fusese anunțată din data de 20 ianuarie a.c.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

De la acea dată și până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și voluntari.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, informează Poliția Argeș.

Update 1: Argeș. Cadavrul unui bărbat, găsit la marginea barajului

Trupul nensuflețit al bărbatului, care se afla în apropierea malului, a fost scos de pompieri. Din câte se pare, ar fi decedat de ceva vreme. Urmează să îi fie stabilită și identitatea.

Știrea inițială: Argeș. Intervenție de urgență la baraj

Autoritățile au fost sesizate că o persoană plutește la marginea barajului Zigoneni.

Se deplasează pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș pentru a extrage persoana, transmite ISU Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90