930×122 POSADA 5

bataie

Argeș. Bătaie în toată regula! Două familii s-au încăierat

Argeș. Bătaie în toată regula! Două familii s-au încăierat

Citiți și: Acuzații șocante! Tânăr în baltă de sânge și încătușat după ce a fost bătut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 14 septembrie 2021, în timp ce se aflau în spațiul public, pe raza localității Vlădești, membrii a două familii s-au agresat reciproc, fiind necesară intervenția polițiștilor pentru aplanarea stării conflictuale.

Citiți și: Un șofer de 77 de ani a sărit la bătaie în trafic! Victima, un taximetrist

Imagini video de la momentul respectiv, mai jos:

„Reamintim că, după admninistrarea probatoriului, doi bărbați, cu vârste de 32 și 20 de ani, din Vlădești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, în cauză sunt cercetați alți patru bărbați, cu vârste de 18 ani (minor la data faptei), 28, 33 și 44 de ani, toți din aceeași localitate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată față de cei șase bărbați”, informează astăzi, Poliția Argeș.

Informații pe marginea subiectului puteți citi și AICI – Video/Update: Bătaie ca-n filme într-o localitate din Argeş. Poliţiştii au „burduşit” secţia cu protagoniştii

Foto: Descriptiv/ Adevărul

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 pe 90 Costache