New Profesional Consult 930 x 122

bataie

Argeș. Bătaie în toată regula! Două familii s-au încăierat

Argeș. Bătaie în toată regula! Două familii s-au încăierat

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 14 septembrie 2021, în timp ce se aflau în spațiul public, pe raza localității Vlădești, membrii a două familii s-au agresat reciproc, fiind necesară intervenția polițiștilor pentru aplanarea stării conflictuale.

Citiți și: Exclusiv. Evenimente grave la un club vedetă din Centrul Piteștiului, azi noapte!

Imagini video de la momentul respectiv, mai jos:

„Reamintim că, după admninistrarea probatoriului, doi bărbați, cu vârste de 32 și 20 de ani, din Vlădești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, în cauză sunt cercetați alți patru bărbați, cu vârste de 18 ani (minor la data faptei), 28, 33 și 44 de ani, toți din aceeași localitate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată față de cei șase bărbați”, informează astăzi, Poliția Argeș.

Informații pe marginea subiectului puteți citi și AICI – Video/Update: Bătaie ca-n filme într-o localitate din Argeş. Poliţiştii au „burduşit” secţia cu protagoniştii

Foto: Descriptiv/ Adevărul

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90