EcoMoto 930×122

Arges

Argeș. Ce a făcut o tânără aproape de miezul nopții

Duminică seară, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat o femeie de 28 de ani, din Budeasa, care conducea un autoturism pe DJ 703E, pe raza comunei Băbana, fără a poseda permis de conducere.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Oamenii legii au stabilit că proprietarul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, din Micești, i-a încredințat atuovehiculul spre a fi condus pe drumurile publice, deși știa că femeia nu are permis de conducere.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea de a deține permis de conducere pentru conducerea pe drumurile publice de către o persoană care care nu posedă permis de conducere, conform art. 335 alin.1 și 3 din Codul Penal”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Foto: Arhivă/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90