Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Ce s-a ales de bărbatul care și-a înjunghiat prietenul de pahar

Update, 8 octombrie: Ce s-a ales de bărbatul care și-a înjunghiat prietenul de pahar

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Individul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței competente.

Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Update 1: Argeș. O altă nenorocire! Și-a înjunghiat prietenul de pahar

„În seara zilei de 06 octombrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ungheni, un bărbat a suferit leziuni prin tăiere, în urma unei stări conflictuale ce a avut loc la un local.

La locul indicat s-a deplasat cu operativitate o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care a depistat persoana bănuită de săvârșirea agresiunii.

Bărbatul care a suferit leziuni a fost transportat la spital, iar în urma evaluării stării medicale a celui în cauză, cadrele medicale au concluzionat că, prin leziunile suferite de victimă, i-a fost pusă viața în pericol.

Ca urmare a acestui fapt, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în cauză fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Din cercetări s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan din seara zilei de 06 octombrie a.c., pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 43 de ani, din Ungheni, ar fi înțepat cu un briceag pe un alt bărbat aflat în local.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 06 spre 07 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținerea, pentru 24 de ore bărbatului de 43 de ani, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 octombrie a.c., cel în cauză să fie prezentat în fața instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Poliția Argeș.

Argeș. O altă nenorocire! Și-a înjunghiat prietenul de pahar

Știrea inițială: O seară la birtul din localitate s-a sfârșit prost pentru doi bărbați, în Ungheni.

Unul a ajuns la spital, fiind înjunghiat, al doilea la Poliție, după ce l-a agresat pe primul.

Inițial, victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi fost dusă de frate la Spitalul Costești.

Apoi, bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Argeș, unde, din câte se pare, a și fost operat.

În ceea ce îl privește pe agresor, acesta ar fi fugit după l-a înjunghiat pe amicul de pahar.

Un echipaj de Poliție, format din doi agenți principali – polițist și polițistă, l-a prins pe individ.

Cei doi oameni ai legii nu lucrează de mult timp în Poliție, fiind de-abia la al doilea grad obținut. Chiar și așa, au reușit să îl prindă pe agresor într-un timp foarte scurt, mai spun sursele noastre.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3