copil disparut

Argeş: Copil dispărut de 2 zile. Poliţiştii fac apel pentru sprijin

Copil dispărut de 2 zile, de pe raza localităţii Mălureni.

Citiți și: Două zile şi nimic despre Tudor Andrei, tânărul dispărut din Piteşti

UPDATE 15 septembrie, ora 14.30: „Copilul a revenit la domiciliu. Din verificările efectuate, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Argeş.

 

Ştirea iniţială – 14 septembrie, ora 15.26

În ziua de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 12 septembrie a.c., fiul său, FURDUI MARIAN IONUȚ, de 15 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Mălureni, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: aproximativ 1,5 metri, greutate 38 de kg, ochi căprui, păr negru, constituție atletică, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: tricou de culoare roșu, având inscripționat numărul 10 pe partea din spate, pantaloni din material textil, negri cu dungi albe, papuci albaștri.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441