New Profesional Consult 930 x 122

copil disparut

    Argeş: Copil dispărut de 2 zile. Poliţiştii fac apel pentru sprijin

    Copil dispărut de 2 zile, de pe raza localităţii Mălureni.

    Citiți și: Alertă în Pitești! Copil de 10 ani dispărut fără urmă

    UPDATE 15 septembrie, ora 14.30: „Copilul a revenit la domiciliu. Din verificările efectuate, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Argeş.

    Citiți și: Tragic! Un copil de 6 ani a fost găsit înecat

     

    Ştirea iniţială – 14 septembrie, ora 15.26

    În ziua de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 12 septembrie a.c., fiul său, FURDUI MARIAN IONUȚ, de 15 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Mălureni, fără a mai reveni la domiciliu.

    Semnalmente: aproximativ 1,5 metri, greutate 38 de kg, ochi căprui, păr negru, constituție atletică, fără semne particulare.

    Vestimentație la momentul plecării: tricou de culoare roșu, având inscripționat numărul 10 pe partea din spate, pantaloni din material textil, negri cu dungi albe, papuci albaștri.

    Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3