Donaris 930 x 122

copil disparut

Update: Urgenţă în Argeş, adolescent dispărut de la domiciliu. Acesta a fost găsit!

Urgenţă în Argeş. Adolescent dispărut de la domiciliu.

Citiți și: Alertă în Pitești! Copil de 10 ani dispărut fără urmă

UPDATE ORA 15.00: „Minorul a fost găsit de polițiști, pe raza localității Ștefănești. Acesta este în afara oricărui pericol”,  a transmis IPJ Argeş.

 

Citiți și: Tragic! Un copil de 6 ani a fost găsit înecat

 

Ştirea iniţială – ora 13.43

IPJ Argeş anunţă că, în ziua de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 15 spre 16 noiembrie a.c., în jurul orei 23:00, MIHAI RĂZVAN CRISTIAN, de 15 ani, a plecat voluntar de pe raza localității Leordeni, fără a mai reveni.

Semnalmente: 1,70 metri înălțime; 60 de kg; constituție astenică; ochi căprui; părul negru, tuns scurt, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: pijamale de culoare albă, cu imprimeuri, hanorac de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

(Foto principal – descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90