New Profesional Consult 930 x 122

dn 73c

ARGEȘ: COȘMARUL ȘOFERILOR, ÎNDULCIT CU PETICELI

Argeș: Coșmarul șoferilor, îndulcit cu peticeli.

Citiți și: Argeș. Gestul revoltător făcut de doi tineri! Incredibil ce le-a trecut prin cap

În urmă cu o săptămână v-am prezentat imagini filmate de un cititor al ePitești şi primite pe adresa redacţiei noastre în care aţi putut vedea starea deplorabilă în care se afla drumul naţional DN 73C Curtea de Argeş-Câmpulung Muscel, pe un tronson cuprins între comunele Mușătești și Valea Iașului (subiectul pe larg și imagini, AICI).

Între timp, cei de la Drumuri Naționale au „rezolvat” problema în maniera tradițional românească: gropile au fost peticite. Inutil să ne mai întrebăm cât va rezista „capodopera”!

Citiți și: Pas important pentru reabilitarea DN 73C Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea

Lucrări de mântuială, infrastructură rutieră sub orice critică! Vă reamintim, dacă mai era nevoie, că drumurile din Argeș sunt printre cele mai proaste din țară (AICI, amănunte).

Nu doar drumurile naționale, ci și drumurile județene arată rău. Administrația PSD-istă a județului (fie că vorbim de fosta administrație Nicolescu, fie de actuala administrație Manu) nu este în stare de ani și ani de zile să rezolve măcar parțial problema (AICI, subiectul pe larg).

Ne puteţi trimite imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, pe pagina de facebook a ePiteşti, pe adresa de e-mail redacţia@epitetesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90