EcoMoto 930×122

creșă geamăna

    Argeș. Creșa care se învârte după soare oferă mese sănătoase copiilor

    Creșa Geamăna oferă copiilor preparate culinare gătite în regim propriu.

    Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

    Meniurile sunt atent concepute de medicul și asistentele creșei. Raţia alimentară corespunde vârstei copiilor, dar și nevoilor lor.

    Regimul alimentar al copiilor este alcătuit din 4 mese, 2 mese principale (mic dejun și prânz) şi două gustări. Meniul este unul variat, unele şi aceleaşi bucate nu se repetă nici în timpul zilei, nici în timpul săptămânii.

    La micul dejun copii sunt serviți cu ceai, pâine cu unt, iaurt cu biscuiți sau omletă.

    Gustările sunt alcătuite din fructe, plăcinte, prăjituri, fursecuri, griș cu lapte, iar la prânz cei mici sunt serviți cu ciorbe, supe și preparate cu carne de pui, curcan sau vită.

    Creșa construită la Geamăna cu 2,2 milioane de lei de la stat prin PNDL II și circa 200.000 de lei de la bugetul local pentru dotări este una aparte, cum rar se pot vedea în țară. ePitești.ro a făcut o prezentare amplă a unității moderne de la Bradu, detalii AICI

    Unitatea de învățământ s-a deschis în luna august a anului trecut. Subiectul pe larg, AICI – Vis împlinit la Bradu! Creșa de la Geamăna n-are egal!

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3