NOR CURIER 930X122

animale moarte

Argeș. Criminal beat criță. A murit în chinuri

Argeș. Criminal beat criță. A murit în chinuri

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Au fost finalizate cercetările într-un dosar în care era cercetat un bărbat de 64 de ani care a omorât un pui de pisică, pe 25 iulie, izbindu-l puternic de copac.

Bărbatul se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș. Absolut șocant! Le-au torturat până la moarte!

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) AICI: – Argeș. Absolut șocant! Le-au torturat până la moarte –

,,Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, faptă prev. şi ped. de art. 25 alin 3 lit. a din Lg.205/2004 R privind protecția animalelor.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în cursul zilei de 25 iulie, un bărbat de 64 de ani, având domiciliul în comuna Umbrărești, judetul Galați, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, ar fi ucis, prin izbirea de un copac, un pui de pisică în vârstă de aproximativ 3 luni.

Trupul neînsuflețit al puiului de pisică a fost identificat la fața locului, cu urme de violență la nivelul capului.

Criminal beat criță. A murit în chinuri

Reamintim că în seara zilei de 26 iulie a.c., polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei 3 Poliție Pitești, au depistat, în cursul serii, pe bărbatul în cauză, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, reamintim că în ziua de 03 august a.c., polițiștii din cadrul Servicului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au pus în aplicare un Mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș, privind pe bărbatul de 64 de ani, ca urmare a înlocuirii măsurii preventive de control judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmit autoritățile.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3