New Profesional Consult 930 x 122

foc

Pitești. Incredibil! A aruncat-o în foc!

Pitești. Incredibil! A aruncat-o în foc!

Citiți și: Argeș. Autoritățile avertizează: nu faceți aceste lucruri!

Caz șocant în Pitești!

Un bărbat de 36 de ani, în timp ce se afla într-o parcare, ar fi prins o pisică și ar fi aruncat-o în focul de tabără la care participa locația cu pricina.

Citiți și: Pitești. Pericol în Trivale, zona Profi! A luat foc!

Pisica a reușit să iasă din flăcări și a fost transportată, de către proprietarul său, la un cabinet veterinar, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât prezenta arsuri.

Nenorocirea s-a petrecut pe data de 23 septembrie, iar polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat astăzi cercetările în acest dosar penal.

Pitești. Incredibil! A aruncat-o în foc!

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea animalelor, cu intenție, fără drept”, faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 25 alin 2 lit. d din Legea 205/2004 R privind protecția animalelor.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată., transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3