New Profesional Consult 930 x 122

accident feroviar

Argeș. Curier GLS rănit grav în accident feroviar. Ce spune Poliția

Argeș. Curier GLS rănit grav în accident feroviar. Ce spune Poliția

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Update ora 18.40

Poliția Argeș vine cu precizări oficiale:

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

,,La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Județean de Transporturi Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un accident s-a produs între o autoutilitară și un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Băiculești.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat, de 33 de ani, din Ștefănești, în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător din localitatea Zigoneni – Băiculești, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus pe ruta Pitești-Curtea de Argeș.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
Trenul a fost avariat, iar călătorii și-au continuat deplasarea cu alte mijloace de transport.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt preluate de către polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Update ora 12.47 Argeș. Bărbat grav rănit în accident feroviar! 10 persoane evacuate de urgență!

La momentul producerii evenimentului, în tren se aflau zece persoane, niciuna dinte acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.

 

Pompierii au acționat pentru eliberarea căii ferate, cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare din dotarea autospecialei.

Știre inițială ora 11.15 Argeș. Accident grav! Mașină lovită de tren

Un accident feroviar a avut loc în urmă cu puțin timp în Zigoneni – Băiculești.

Argeș. Bărbat grav rănit în accident feroviar! 10 persoane evacuate de urgență!

Un tren a lovit un autoturism la trecerea de calea ferată.

Șoferul vehiculului a fost rănit. Prezintă un traumatism cranio cerebral. A fost preluat de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Argeș și transportat la spital.

Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Și polițiștii sunt la fața locului.

Imagini articol: ISU Argeș, IPJ Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3