EcoMoto 930×122

Arges

Argeș. Date importante despre trafic. Anunțul oficial al Poliției

Argeș. Date importante despre trafic. Anunțul oficial al Poliției

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române

Se circulă în general pe un carosabil parțial umed.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

În zona montană a județelor Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Maramureș, Suceava și Vâlcea sunt precipitații sub formă de ninsoare slabă.

Izolat pe carosabil este zăpadă frământată.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic pe drumuri din zona montană a județelor Dâmbovița și Sălaj.

Pe A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitatea bună.

Argeș. Date importante despre trafic. Anunțul oficial al Poliției

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Înainte de a pleca în călătorie trebuie să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să meargă.

Poliția le recomandă şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelopele de iarnă dacă deplasarea va fi efectuată pe sectoare de drum unde este zăpadă sau carosabilul este alunecos de la gheață sau polei.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3