Donaris 930 x 122

arbori

Argeș. Doi bărbați au ajuns pe mâna Poliției după ce au tăiat și furat 4 copaci

Argeș. Doi bărbați au ajuns pe mâna Poliției după ce au tăiat și furat 4 copaci

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracținilor de tăierea de arbori fără respectarea regimului silvic și furt de arbori, conform Legii 46/2008 – Codul Silvic, și au identificat și reținut doi barbați, de 29 și 36 de ani, ambii din Bughea de Sus.

Din cercetări, s-a stabilit că, la sfârșitul anului 2022, cei în cauză ar fi doborât 4 arbori, de esență fag, din teren cu vegetație forestieră ce face parte din Fondul forestier national, de pe raza localității de domiciliu, după care și-ar fi însușit materialul lemnos provenind din tăiere.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, aceștia vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Să observați jaful ce se desfășoară în pădurea Trivale de ceva vreme! S-au format adevărate drumuri, se poate circula lejer cu un autocamion prin pădure! La sfârșitul anului 2022 a fost un adevărat prăpăd! Aproape la fiecare sfârșit de săptămână și în zile de sărbătoare căruțe cu lemne circulă fără să le vadă nimeni! Și dvs.veniți cu 4 copaci!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3