EcoMoto 930×122

accident

Argeș: Doi șoferi băuți au făcut accident frontal!

Argeș: Doi șoferi băuți au făcut accident frontal!

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident rutier cu victimă.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoarea afișată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Poițiștii au testat cu alcool testul și victima, șoferul celuilalt autoturism.

Argeș: Doi șoferi băuți au făcut accident frontal!

Rezultatul a avut o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare ce implică răspunderea de natură contravențională.

Accidentul ieri seară, în jurul orei 21.oo, pe DJ 659, între localitățile Suseni și Bradu.

,,Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Suseni, care conducea un autoturism pe DJ 659, pe raza comunei Suseni, din direcția Suseni spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alt autoturism, care se deplasa din sens opus, fiind condus de către un bărbat de 52 de ani, din Pitești.

În urma coliziunii, bărbatul de 45 de ani, din Suseni, a suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul de 45 de ani se afla sub influența alcoolului, valoarea afișată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost transportat la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, al doilea conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare ce implică răspunderea de natură contravențională.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, conform art. 196 și 336 alin.1 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Totodată, în cadrul cercetărilor, dreptul de a conduce al ambilor conducători auto a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90