Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Este alertă! O fetiță a dispărut

Update, ora 22:28, IPJ Argeș transmite: „În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici și Costești.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Aceasta urmează să fie predată familiei.”

Știrea inițială, ora 21:01 – Argeș. Este alertă! O fetiță a dispărut

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În această seară, politiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la faptul că minora Roibu Georgeta Flori Sanda, de 12 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Hârsești, fără a mai reveni.

Minora nu a mai avut plecări voluntare. În prezent polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, desfășoară activități pentru găsirea acesteia.

S-au transmis semnalmentele fetei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni.

Fetiță dispărută

Fetiță dispărută

Argeș. Este alertă! O fetiță a dispărut

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 40 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, purtat în coadă, ochi căprui.

Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru deschis, tricou alb cu picățele, încăltăminte tip adidas, alb.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA