Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Exclusiv: Fiul i-a dat cu parul în cap tatălui și acesta a murit

Argeș. Exclusiv: Fiul i-a dat cu parul în cap tatălui și acesta a murit

Citiți și: Argeș. Le-a luat foc casa în toiul nopții!

Update, 2 iulie, 16.27

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Accident grav. Mașină răsturnată pe cel mai periculos drum

,,În urma probatoriului administrat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului.

După parcurgerea etapelor procesuale, în cursul nopții de 1 spre 2 iulie, fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat de 40 de ani, fiu al victimei.

În cursul zilei de astăzi 2 iulie, bărbatul reținut a fost prezentat Tribunalului Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.”

Știre inițială, 2 iulie, 00:03

Omor la Dârmănești, județul Argeș: Crimă șocantă

Un incident tragic a avut loc în această seară la Dârmănești, județul Argeș.

Sursele ePitesti au confirmat pentru publicația noastră detalii despre eveniment.

Într-o familie, o ceartă a degenerat într-o tragedie șocantă.

Se pare că o discuție în contradictoriu a escaladat rapid.

Fiul și-a lovit tatăl în cap cu un par. Tatăl, în vârstă de 60 de ani, a murit pe loc. După incident, fiul a fugit în pădure.

Poliția a fost alertată imediat și a ajuns rapid la fața locului.

Au demonstrat profesionalism și l-au prins pe suspect în scurt timp. Ancheta este în desfășurare. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte.

Localnicii sunt șocați de cele întâmplate.

Oamenii spun că familia a mai avut probleme înainte, pe fondul consumului de alcool. Tot oamenii spun că nu s-a mai ajuns totuși la violență.

Atmosfera în Dârmănești este una tensionată. Vecinii și cunoscuții sunt șocați de această întorsătură tragică.

Poliția continuă investigațiile și caută martori care să ofere informații suplimentare. Oamenii din comună speră la o soluționare rapidă a cazului. Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Incidentul a scos în evidență importanța intervențiilor rapide în conflicte domestice. Autoritățile fac apel la calm și la colaborare din partea cetățenilor. Este esențial ca astfel de tragedii să fie prevenite pe viitor.

Crima de la Dârmănești este un semnal de alarmă pentru toți. Este nevoie de sprijin și consiliere pentru familiile aflate în dificultate.

Argeș. Exclusiv: Fiul i-a dat cu parul în cap tatălui și acesta a murit

Atenția publicului este concentrată asupra anchetei și a rezultatelor acesteia. Poliția promite transparență și acțiuni rapide în acest caz.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90