930 x122 grota rece

Arges

Argeș. Explozie puternică, victime cu arsuri: „S-au zguduit geamurile, am crezut că e cutremur”

Update: Argeș. Explozie puternică, victime cu arsuri: „S-au zguduit geamurile, am crezut că e cutremur”

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Trei persoane au suferit arsuri pe față, corp și membre: doi copii de 14 și, respectiv, 15 ani și un bărbat de 69 de ani.

Copii au fost preluați de un echipaj SMURD, iar bărbatul de unul de la Serviciul de Ambulanță. Toți au fost duși la spital.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit că, un bărbat de 69 de ani, ar fi fiert lavandă, în curtea unei locuințe, într-un recipient sub presiune, iar, la un moment dat, acesta a explodat.

(…)

La fața locului, s-a deplasat și grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești, în vederea efectuării cercetărilor.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, informează Poliția Argeș.

Știrea inițială: O explozie a izbuncit la o instalație de producție a uleiului de lavandă în localitatea argeșeană Hârsești.

Oamenii spun că au auzit o bubuitură puternică: „S-au zguduit geamurile, am crezut că e cutremur”, a declarat un martor.

Trei persoane au suferit arsuri, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Conform informațiilor noastre, printre victime ar fi și copii.

Persoanele ar fi suferit arsuri în special la picioare.

„Dădea cu furtunul pe ei!”, a mai spus cineva „Arseseră?” „Da!” – a fost discuția dintre două persoane.

 

La fața locului au ajuns trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90