930×122 CAPRA 5

arestat

Argeș. Fapte scandaloase făcute de un bărbat! L-au arestat!

Argeș. Fapte scandaloase făcute de un bărbat! L-au arestat!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un bărbat de 37 de ani, din Pitești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a comis mai multe infracțiuni.

Deși individul se afla sub arest la domiciliu, a plecat băut la volan, a amenințat o persoană și a refuzat recoltarea de probe biologice.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Iată ce transmite Poliția Argeș: 

„În noaptea de 24 spre 25 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat, de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DJ 704 C, în localitatea Udeni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu apartul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul figura sub măsura arestului la domiciliu.

Totodată, din cercetări a reieșit faptul că bărbatul a adresat amenințări cu acte de violență unei persoane, în timp ce se afla pe drumul public din satul Udeni.

Argeș. Fapte scandaloase făcute de un bărbat! L-au arestat!

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadarea, amenințarea și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90