NOR CURIER 930X122

accident

Argeș. Femeie izbită de mașină pe trecerea de pietoni

Update 20:45: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe bulevardul Dacia din Mioveni, din direcția cartierColibași spre cartier Racovița, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a dat peste o femeie de 45 de ani, din Mioveni (care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal, dar pe culoarea roșie a semaforului electric destinat pietonilor).

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În urma evenimentului rutier, femeia de 45 de ani a suferit leziuni ușoare.

Ambele persoane implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, informează Poliția Argeș.

Update 20:10: În vârstă de 45 de ani, femeia, a suferit dureri lombare. A fost transportată la spital cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul Mioveni.

Știrea inițială: Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp în orașul Mioveni.

Potrivit primelor informații, o femeie care se afla pe trecerea de pietoni a fost lovită de o mașină.

Victima a fost preluată de către un echipaj SMURD și transportată la spital.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90