930 pe 122 COSTACHE

Arges

Argeș. Fost polițist la Rutieră: „Am văzut peste 1.000 de oameni decedați și peste 5.000 de răniți”

Argeș. Fost polițist la Rutieră: „Am văzut peste 1.000 de oameni decedați și peste 5.000 de răniți”

Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

Fostul ofițer de Poliție Rutieră Dănuț Dinu, acum consilier local și membru al Comisiei de Circulație a municipiului Pitești, salută promulgarea așa-numitei „Legi Anastasia” conform căreia șoferii care se urcă băuți sau drogați la volan și provoacă accidente mortale merg direct la pușcărie.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dănuț Dinu face o analiză a legii și aduce în atenție și câteva date statistice care dau fiori pe șira spinării.

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

Argeș. Fost polițist la Rutieră: „Am văzut peste 1.000 de oameni decedați și peste 5.000 de răniți”

„În cariera mea ca ofițer de Poliție Rutieră am vazut peste 1.000 de oameni decedati și mai mult de 5.000 de oameni răniți grav sau ușor în evenimente rutiere.

Sunt imagini și tragedii pe care încă le port cu mine în gând zi de zi.

Eu și foștii mei colegi am militat întotdeauna pentru pedepsirea mai aspră a celor vinovați.

De ieri însă ceva s-a schimbat în bine în legislația rutieră în ceea ce privește răspunderea penală și anume: conducatorii auto care vor face accidente rutiere soldate cu morți în condițiile în care nu posedă permis de conducere, sunt băuți sau sunt sub influența unor substanțe psihotrope vor ispăși pedeapsa exclusiv în penitenciar, neexistând posibilitatea suspendării.

E bine și mai târziu decât niciodată…”, spune Dănuț Dinu.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache