New Profesional Consult 930 x 122

femeie reținută

Argeș: Hal de părinte! O mamă își bătea fiul mereu!

O tânără mamă, în vârstă de 27 de ani, a fost reținută de polițiștii polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești. Aceasta este cercetată penal după ce și-a lovit constant copilul în vârstă de 12 ani.

Citiți și: Argeș: Monstrul cu chip de tată! Își bătea copiii fără milă!

Minorul a fost și abuzat emoțional.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, în formă continuată, respectiv rele tratamente aplicate minorului, și au reținut o femeie de 27 de ani.

Citiți și: Medic pediatru, cercetat pentru act sexual cu un minor

Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 octombrie a.c., o echipă complexă formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, s-au deplasat la domiciliul femeii, în urma verificărilor stabilindu-se că femeia în cauză ar fi abuzat emotional și ar fi agresat fizic, în mod repetat, pe fiul acesteia, de 12 ani, ultima agresiune având loc în ziua de 11 octombrie a.c.

Ca urmare a celor constatate, față de victima minoră au fost instituite măsuri de protecție, în regim de urgență, de către D.G.A.S.P.C. Argeș.
De asemenea, în urma administrării probatoriului, în ziua de 18 octombrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stirileprotv.ro

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3