New Profesional Consult 930 x 122

anm

Argeș. Încă o avertizare de vreme rea!

Argeș. Încă o avertizare de vreme rea!

Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme rea, care este valabilă și pentru județul Argeș.

Astfel, de la ora 10 și până mâine, luni, tot la ora 10, Argeșul este sub cod galben e instabilitate atmosferică

Citiți și: Argeș. Accident îngrozitor: o mașină făcută zob, doi oameni la spital

Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Moldova, Muntenia, jumătatea de est a Transilvaniei și sudul Dobrogei, precum și în Carpații Orientali și Meridionali.

Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

Notă: Vremea se va menține instabilă și în zilele următoare.

Pe de altă parte, astăzi va intra în vigoare, de la ora 14, și un cod portocaliu. Este valaibil până în această seară, la ora 23.

În zona Carpaților Orientali, în estul Carpaților Meridionali și în județele Buzău, Ialomița și Călărași vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 50…60 l/mp.

Foto: Descriptiv/gazetaoltului

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90