NOR CURIER 930X122

cadavru

Argeș. Încă o descoperire macabră, în nici 24 de ore

Argeș. Încă o descoperire macabră, în nici 24 de ore

Citiți și: Un tânăr pompier a trecut prin cele mai mari emoții

Cadavrul unei femei de 78 de ani a fost descoperit într-o locuință, în Pitești.

Aseară, în urma unei solicitări, pompieri ai Detașamentului Pitești au intervenit pe strada Tineretului din Pitești, unde o persoană ar fi avut nevoie de ajutor.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Nereușind să pătrundă în locuință, forțele de intervenție au forțat ușa, descoperind, într-o încăpere a locuinței, trupul inert al femeii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite:

Argeș. Încă o descoperire macabră, în nici 24 de ore

,,Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Pitești au fost solicitate să intervină în municipiul Pitești, strada Tineretului, în cazul unei persoane care ar fi avut nevoie de ajutor.

Forțele de intervenție au pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare și au identificat, într-una dintre încăperi, o persoană de sex feminin, în vârstă de 78 de ani, decedată.”, anunță autoritățile.

Reamintim că, în ultimele 24 de ore, a mai fost descoperit un cadavru, la Mioveni.

Un bărbat și-ar fi găsit propria soție, decedată, în apartamentul unde locuiau.

Mai multe detalii puteți re (citi) în articolul publicației noastre, AICI: – Descoperire macabră într-un apartament din Argeș-.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90