NOR CURIER 930X122

IJJ Argeș

Argeș. Intervin jandarmii! Măsuri stricte de securitate

Argeș. Intervin jandarmii! Măsuri stricte de securitate

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Jandarmii vor interveni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării meciului internațional de volei feminin dintre echipele Prometey Dnipro (Ucraina) și LKS Commercecon Lodz (Polonia).

Acesta va avea loc astăzi, 15 noiembrie 2023, , începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor Mioveni.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Jandarmeria Argeș vine cu precizări pentru participanți:

,,Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Argeș. Intervin jandarmii! Măsuri stricte de securitate

Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Citește și: Accident la ieșire de pe A1. Trei mașini s-au lovit

Aceștia sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

Foto principal: Descriptiv/playtech.ro

Foto articol: IJJ Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Corin spune:

    nimic fără jandarmi.Nu? Stați în cazărmi. Va chemăm noi…populația,nu politicienii.capisci?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90