930 x122 grota rece

BRADU DAN STROE

Argeș. Investiție majoră! A fost semnat contractul!

Argeș. Investiție majoră! A fost semnat contractul!

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Veste bună pentru locuitorii din Bradu!

Edilul Dan Stroe a anunțat semnarea unui contract de finanțare pentru un proiect ce prevede dotarea cu mobilier, materiale și echipamente digitale a tuturor unităților de învățământ din comună.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 693.942,99 lei cu TVA:

,,Stimați brădeni, am bucuria să vă anunț faptul că astăzi am semnat contractul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA BRADU”.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 693.942,99 lei cu TVA.

Suma va fi împărțită punctual pentru următoarele obiective:

– Asigurare echipamente și resurse tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ

– Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă și laboratoare, precum și o sală de sport.

Așadar, vor fi dotate cu materiale didactice 22 săli de clasă din care 10 săli clasă pentru învățământ preșcolar, 8 săli clasă pentru învățământ primar și 4 săli clasă pentru învățământul gimnazial, un laborator de informatică, un laborator de științe multidisciplinar (fizică, chimie, biologie), un cabinet multidisciplinar (geografie, istorie, matematică), un cabinet psihopedagogic și o sală de sport.

Argeș. Investiție majoră! A fost semnat contractul!

Ca dotări IT, preșcolarii și elevii brădeni vor beneficia de:

– 27 sisteme desktop

– 22 table interactive

– 22 laptop-uri

– 22 sisteme de sunet

– 22 camere video conferință

– 22 imprimante multifuncționale

– scanere documente, etc.

De asemenea laboratoarele de chimie, fizică, biologie, geografie, matematică, cabinetul de psihopedagogie și sala de sport, vor primi dotări noi, constând în materiale de lucru pentru elevi (planșe,aparate, instrumente, substanțe chimice pentru experimente, etc.).

Acest proiect este foarte important pentru comuna noastră. Viitorul se clădește pas cu pas în școlile noastre, iar cei mici au nevoie de toată susținerea noastră pentru a evolua!

Vă mulțumesc pentru sprijin

și încredere, și le mulțumesc tuturor celor implicați în obținerea acestor finanțări!”, transmite edilul pe pagina sa de Facebook.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook Dan Stroe

Eco moto 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Costel spune:

    Foarte frumos dl primar, educatia este pe primul loc, cu speranta ca sunt si destui profesori si educatori competenti care sa le si foloseasca.
    Dar ce ne facem cu duhoarea de pe strazile Valea Geamana ( unde multi asa zisi locuitori deverseaza in parau direct toaletele) sau lipsa trotuarelor, cu tot felul de terenuri pline de vegetatie (ambrozie), containere, santiere de constructii nesecurizate ( faimosul bloc neterminat de 10 ani ) ?
    Anul trecut primarul se lauda ca va asfalta toata Geamana pana-n Prundu si va tuba paraul imputit, banuiesc ca asteptam alegerile sa dea bine ?

  • Clevetici spune:

    „Investitie majora” – niste echipamente scolare?

    Daca asta e majora, atunci continuarea introducerii de apa curenta si gaze in comuna – cum ar fi? Probabil „investitie astronomica”

  • Marian spune:

    Domnule primar!…poate mai treceți și pe int. Căliman Geamana ,să mai faceți puțină ordine…dar va rog frumos doar cu mască ,dacă aveți alergie la ambrozie și fără mașină …e prea mare și lucsoasa ar fi păcat să vo zgâriate pe aleia asta comunala îngustă și neasfaltată… că numai stradă nu se mai numeste…se muta gardurile după bunul plac pe această portiune de asa zisa strada…fereasca sfîntul de vrun incendiu, sa altă calamitate…nu e prima dată cînd va invitam pe la noi prin tinutul asta uitat de timp și de primăria Bradu…poate pîna la alegeri vă faceți timp și pt. noi, cei marginalizați…știm sunteți foarte ocupat…dar și noi vrem sa trăim cît de cît acceptabil în comuna noastră…plătim taxe și impozite ,la fel ca ceilalți cetateni ai comunei Bradu…Va așteptăm cu drag!…Vă mulțumim anticipat!…

  • Sebastian Emanuel spune:

    Domnule Primar ! V ați laudat ca asfaltați străzile din Geamănă , ma refer și la strada Mesteacănului .

  • Doru spune:

    daca nu mergem mai multi sa protestam pentru asfaltari pe Geamana nu se va face nimic. HAI, HAI ,HAI SA NE MISCAM !!!

  • Raducu spune:

    exact calapodul potrivit pt furat bani în continuare !
    calculați singuri , asta ar fi cam 140 000€ , raportat la ce se cumpără nu treci ,de 70 000 de euro , n-ai cum dar mai există acolo și un etc . care e mai scump ca toate ! Furați înainte că mai e de unde !!!

  • Gigi spune:

    Banii din fonduri europene sunt mai greu de furat! Daca erau din fonduri guvernamentale, sigur costa investitia 280.000 €! “Romania educata” nu este doar un slogan, ci o necesitate… Sustin contractul semnat de primar! Felicitari pt absorbtia de fonduri europene! 🙏

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90