930 x122 grota rece

IJJ Argeș

Argeș: Jandarmii le-au oferit încălțări copiilor care nici nu îndrăznesc să viseze la ghete noi

Anul acesta, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș s-a alăturat campaniei ”Încalță un copil” inițiată de Gașca Zurli, iar în parteneriat cu Școala Gimnazială Alexandru Davila din Pitești, a reușit să facă sărbătorile mai frumoase pentru copiii din satul Hârsești.

Citiți și: Mobilizare uluitoare de forțe în Pitești: Intervin peste 100 de jandarmi

Jandarmii argeșeni, cu sprijinul Asociației Sportive Argeșul, l-au ajutat pe Moș Crăciun să aducă bucurie copiilor din comunitate cu încălțămintea necesară pentru iarnă, dar și cu multe alte daruri care aduc bucurie celor mici.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la nivelul Inspectoratului Județean Argeș a devenit deja o tradiție să dăruim pentru a ajuta.

Am ajuns în Hârsești cu mașinile încărcate și cu sufletele pline de entuziasm.

La Căminul Cultural din sat, unde copiii desfășoară diverse activități pentru a păstra tradițiile, prin învățarea de meșteșuguri și prin conservarea tradițiilor culturale, am avut plăcuta surpriză să fim întâmpinați de Ansamblul „Dorul de Câmpie”, care ne-a colindat și ne-a dansat, arătându-ne prin joc și voie bună câtă bunătate pură poate să existe în sufletele lor.

Am lăcrimat, ne-am bucurat, am primit fericirea lor și mulțumirea din ochii sinceri și plini de iubire ai unor copiii minunați și foarte talentați.

Și pentru că așteptau vizita noastră, aceștia ne-au întâmpinat cu gogoși pufoase și delicioase și covrigi rumeni.

Noi, jandarmii argeșeni și Asociația Sportivă „Argeșul” am dorit sa le îndulcim puțin sărbătorile și am plecat de acolo cu sentimentul împlinirii.

Le mulțumim copiilor pentru primirea călduroasă și le dorim ca și dorințele lor să se îndeplinească!

Mulțumim colegilor care au făcut acest lucru posibil și Asociației Sportive „Argeșul”!”, transmit reprezentanții IJJ Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90